Online hulpAlle antwoorden op jouw vragen

BERICHTEN

|

BETALING

|

BEZOEKEN

|

BLACKLIST

|

FAVORIETEN

|

FOTO

|

INSCHRIJVEN

|

MAILADRES

|

MEMBERSHIP

|

PERSOONLIJKHEIDSTEST

|

PROFIEL

|

UITSCHRIJVEN

|

VEILIGHEID

|

VERGROOT JE KANSEN

|

WACHTWOORD

|

ZOEKOPDRACHT

< Terug

Hoe blokkeer ik een member?

Wanneer u niet langer wilt dat een bepaalde member contact met u op kan nemen, kunt u deze member blokkeren. U heeft deze mogelijkheid alleen nadat deze member contact met u heeft opgenomen
door u een bericht te sturen.
Wanneer u een persoonlijk bericht van een member ontvangt, opent u eerst dit bericht door op de link 'Heeft u een bericht gestuurd' te klikken. Vervolgens klikt u onder de informatie van de
desbetreffende member op de link 'Blokkeer dit profiel'. Deze optie is niet beschikbaar bij 'Vraagt naar foto's' of bij 'is net lid geworden'.
Door een member te blokkeren, voorkomt u dat deze member contact met u opneemt door middel van berichten.
Mocht u van gedachten zijn veranderd dan kunt u uiteraard een member weer deblokkeren. Om dit te doen, klikt u op 'Uw account' bovenaan de pagina en vervolgens op 'Accountgegevens'. Onderaan
deze pagina ziet u het onderwerp 'Geblokkeerde profielen' staan. Hier klikt u op 'Naar de lijst' om de geblokkeerde profielen terug te kunnen zien. Indien u een geblokkeerd profiel wilt
deblokkeren klikt u rechts op het '+' teken.

Heeft dit antwoord jou geholpen?

JaNee