Online hulpAlle antwoorden op jouw vragen

BERICHTEN

|

BETALING

|

BEZOEKEN

|

BLACKLIST

|

FAVORIETEN

|

FOTO

|

INSCHRIJVEN

|

MAILADRES

|

MEMBERSHIP

|

PERSOONLIJKHEIDSTEST

|

PROFIEL

|

UITSCHRIJVEN

|

VEILIGHEID

|

VERGROOT JE KANSEN

|

WACHTWOORD

|

ZOEKOPDRACHT

< Terug

Ik heb een alert/melding ontvangen maar kan de member niet vinden

Wanneer een member uw profiel bezoekt, u een bericht stuurt of aan zijn/haar favorieten toevoegt krijgt u hier automatisch een melding van in uw inbox. Nu kan het voorkomen dat het profiel van
deze andere member inmiddels inactief is geworden sinds het moment dat u de melding ontvangen heeft. Omdat het profiel inmiddels niet meer op de site staat, kunt u deze helaas niet meer
bezoeken.

Wanneer een member zijn/haar profiel sluit, wordt alle persoonlijke informatie (persoonlijke omschrijving, foto's, berichten, etc.) automatisch van de website verwijderd.

Het kan ook voorkomen dat ons toezichtsteam het profiel heeft gesloten omdat deze in strijd was met de algemene voorwaarden. Op deze manier hopen we zowel uw veiligheid als de veiligheid van
andere members op de website te waarborgen.

Heeft dit antwoord jou geholpen?

JaNee