Ons advies voor succesvol daten

Artikel 12

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Door Blanca van den Brand

Ook jij hoort waarschijnlijk wel vaker mensen zeggen dat je geen partner kunt vinden omdat je te kieskeurig bent. Maar wat mij betreft kun je nooit kieskeurig genoeg zijn. Ik vind dat je wel degelijk de lat hoog moet leggen.

Het gaat hier per slot van rekening wel om het vinden van een geschikte metgezel, een liefdevolle levenspartner. Lijkt me logisch dat het belangrijk is, maar ook dat het heel moeilijk en vaak tijdrovend is. Zoals een oude dichter het ooit stelde: "Het vinden van een goede partner is de moeilijkste taak die we hebben in dit leven, dé ultieme taak, dé laatste taak waarvoor al het andere werk niet meer dan voorbereiding is".

Nu kan het je om wat voor reden dan ook even niet meezitten. Je staat al een tijdje op het net met je profiel, hebt online vele leuke contacten opgedaan, hebt al vele ontmoetingen achter de rug, maar toch lijkt die ene ware er voor jou nog niet tussen te zitten. Je hebt de moed laten zakken en de hoop al bijna opgegeven. Dat begrijp ik wel, maar toch wil ik je bij deze graag op andere gedachten brengen. Mijn tip aan jou? Geef niet op, maar zet juist door! Het is aan jou om nu te volharden. Zo kan het zijn dat je profiel niet overeenkomt met de werkelijkheid, je presentatie beter kan of je selectiecriteria niet concreet of streng genoeg zijn. Mocht je wel wat hulp kunnen gebruiken in je zoektocht naar een geschikte partner, schroom dan niet eens contact met mij op te nemen.

Ontmoet de singles die
echt bij u passen

  • Doe gratis onze persoonlijkheidstest
  • Bekijk UW matches
  • Neem contact op

Online help

Alle antwoorden
op uw vragen: