Ons advies voor succesvol daten

Artikel 27

De gevreesde feestdagen

Door Blanca van den Brand

Voor velen een zegen voor sommigen een ware crime: de decembermaand met al zijn feestelijkheden. Het lijkt nog ver weg, maar de feestdagen staan zo weer voor de deur! Kerstmis maar vooral Oud & Nieuw blijkt voor singles een absoluut dieptepunt te zijn. Wil jij je dit jaar geen vijfde wiel aan de wagen voelen? Versier dan eens een keer niet alleen je kerstboom, maar ook een leuke partner.

Een aantal tips om dit jaar de feestdagen met een gerust hart door te komen:

Wintersportvakantie in Andorra
Cirkel vakanties organiseert een 8daagse wintersport voor singles. winkelen, zwemmen, naar de sauna en lekker uitgaan. Het kan allemaal in Andorra.

Duizend en één Nacht in Jordanië
De 8-daagse singlerondreis van Fox begint op 23 december. De singles gaan naar de woestijn, de Rode Zee en de Dode Zee.

Kerst in België
Kras organiseert voor singles van 45+ een 5-daagse busreis naar België. Een bezoek aan het Duitse Aken, Belgisch Antwerpen, de Nederlandse Mergellandroute staan onder andere op het programma.

Spiritueel Kerstweekend in Limburg
Spiritualiteit staat centraal tijdens een kerstweekend van Bradly op een kasteel in Noord Limburg. De reis begint op tweede kerstdag en duurt tot 29 december. Samen workshops volgen, samen wandelen, dansen, eten en misschien wel samen daten?

Ik zou het wel weten. Het klinkt mij allemaal erg goed in de oren. Maar wat je ook doet ik wens je heel veel plezier toe en een liefdevol 2010! Dit jaar ga je de ware echt vinden.

Ontmoet de singles die
echt bij u passen

  • Doe gratis onze persoonlijkheidstest
  • Bekijk UW matches
  • Neem contact op

Online help

Alle antwoorden
op uw vragen: