Ons advies voor succesvol daten

Artikel 6

Een aantrekkelijk kiekje

Door Blanca van den Brand

"Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken". En je online profiel is de eerste indruk die men van je krijgt. Het is eigenlijk een korte samenvatting van wie jij bent en waar jij voor staat. Daarnaast geeft het een idee naar wat voor partner jij op zoek bent. Zo bezien is jouw profiel het persoonlijke visitekaartje dat je afgeeft, jouw uithangbord, jouw etalage. Het is dan ook belangrijk om de tijd te nemen om de persoonlijkheidstest goed in te vullen en de nodige moeite te investeren in het schrijven van een leuke, aansprekende en pakkende welkomsttekst. Maar daarnaast is je foto natuurlijk van belang, want een foto geeft vaak extra informatie en een duidelijk beeld van wie jij bent.

    Onder het motto "één foto zegt meer dan 1000 woorden" geef ik je graag de volgende adviezen:
  • - Foto's waarop je duidelijk zichtbaar en herkenbaar staat zijn het beste. Gebruik liever geen foto's waarbij je een vergrootglas nodig hebt om je te onderscheiden van de achtergrond en ook niet eentje waar je een grote donkere zonnebril op hebt. Laat jezelf zien!
  • - Kies bij voorkeur een foto waarop je lachend staat. Uit onderzoek blijkt dat een glimlach een glimlach uitlokt en daarmee aantrekkelijker wordt bevonden.
  • - Foto's die je onder het stof vandaan moet halen zijn geen regelrechte aanraders. Die geven wellicht niet goed meer weer hoe je er vandaag de dag uitziet. Kies liever voor een recent gemaakt kiekje.
  • - Als je zo 1-2-3 geen goed beeldmateriaal van jezelf kunt vinden, vraag dan een vriend of vriendin om wat foto's van je te schieten. Bedenk dan van te voren hoe je op de foto wilt: met een glas wijn in je hand, op het strand, in de kroeg of met je poes op schoot?

Als je deze tips in je achterhoofd houdt, dan vergroot je de kans op het vinden van jouw ideale partner. Want zeg nou eerlijk, jij bent toch ook altijd erg benieuwd naar de foto's. Het oog wilt namelijk ook wat.

Ontmoet de singles die
echt bij u passen

  • Doe gratis onze persoonlijkheidstest
  • Bekijk UW matches
  • Neem contact op

Online help

Alle antwoorden
op uw vragen: