De belofte van
Lexamore

Lexamore biedt een veilige en prettige omgeving waar u mensen kunt ontmoeten die net als u op zoek zijn naar een serieuze relatie. Om u daarbij te helpen hebben wij 7 beloftes gemaakt:.

Transparantie

Er worden geen profielen aangemaakt met het doel om het aantal singles in ons klantenbestand te verhogen.

Privacy en toezicht

De persoonlijke omschrijvingen worden voor publicatie gecontroleerd, een opgepast of vulgair bericht wordt direct verwijderd. Op de website kunt u een melding maken van ongepast gedrag.

Help en advies

Het Customer Care team zit voor u klaar om u te helpen met al uw vragen over daten, relaties en het gebruik van de site.

Geen verborgen kosten

Lexamore doet zijn uiterste best om helder te zijn over welke functionaliteiten gratis zijn en voor welke functionaliteiten er een betaald abonnement (een VIP Membership) moet worden afgesloten.

Gepaste adverteerders

Wij doen ons uiterste best om nooit online of offline advertenties te plaatsen die niet passen bij het image en de positionering van Lexamore.

Privacy van uw gegevens

Wij spannen ons in om op alle punten de wetten en regels na te leven die gelden voor de bescherming van persoonsgegevens.

Een gecontroleerde omgeving

Wij doen ons uiterste best om op de site technische middelen aan u ter beschikking te stellen, waarmee u het contact kunt stopzetten met singles van uw keuze en waarmee u ons gedragsproblemen kunt melden. Wij controleren stelselmatig elke klacht die wij binnenkrijgen en kunnen de members die dit probleem veroorzaken definitief verwijderen.

Ontmoet de singles die
echt bij u passen

  • Doe gratis onze persoonlijkheidstest
  • Bekijk UW matches
  • Neem contact op

Online help

Alle antwoorden
op uw vragen: