Lexamore :
Wij zijn wij?

Wij zijn wij?

Lexamore is een datingsite op basis van een persoonlijkheidstest.

De website, aangeboden door Meetic, de nummer 1 in Europa op het gebied van online daten, biedt de diensten en de tools aan om singles die mensen willen leren kennen die echt bij hen passen, bij elkaar te brengen met als doel een duurzame relatie.

Lexamore is bedoeld voor die mensen die het belangrijk vinden, voordat zij een lange relatie aangaan, om de tijd te nemen om een beeld te schetsen van hun persoonlijkheid en van de persoonlijkheid van de man of vrouw die zij zouden willen ontmoeten. Daarom biedt Lexamore de mogelijkheid aan zijn members om bij de inschrijving de exclusieve persoonlijkheidstest af te leggen.

De Test van Lexamore

Lexamore heeft een exclusieve, uitgebreide en complete test uitgewerkt.

Om een betrouwbaar en duurzaam beeld van de gebruikers te kunnen geven en om te voorkomen dat dit later moet worden aangepast, is de test voorgelegd aan een groot aantal stellen die minstens een jaar samenleven.

Uw persoonlijkheidsrapport

Met de resultaten van de Lexamore test kunnen wij uw persoonlijkheidsrapport opstellen op basis van drie criteria:

Geheimhouding en veiligheid van de gegevens

De resultaten van uw Lexamore test zijn persoonlijk en de informatie over u blijft strikt vertrouwelijk.

U kiest zelf aan wie u uw foto wilt tonen.
Bovendien worden alle profielen (foto's en omschrijving) gecontroleerd door ons team van moderators voor plaatsing op de Lexamore site.

Onze uitgebreide dienstverlening

De inschrijving op Lexamore is gratis!

Het maken van de Lexamore test en het versturen van uw perosoonlijkheidsrapport wordt u aangeboden. Na de test stellen wij u de mensen voor die bij u passen en voor elk van hen krijgt u een rapport over uw Match Factor. Het eerste contact met ieder persoon is ook gratis!

Als u onbeperkt contact wilt leggen en alle kansen wilt benutten, kunt u uit onze verschillende Memberships (3 maanden, 6 maanden of 12 maanden) het Membership kiezen dat het beste bij u past. Door gebruik te maken van een van deze aanbiedingen, krijgt u toegang tot onze uitgebreide diensten: u kunt alle ontvangen berichten lezen en beantwoorden en de foto's bekijken van alle singles die hun foto's aan u hebben vrijgegeven.

Ontmoet de singles die
echt bij u passen

  • Doe gratis onze persoonlijkheidstest
  • Bekijk UW matches
  • Neem contact op

Online help

Alle antwoorden
op uw vragen: