Lexamore:
een andere aanpak

Harmonie in een relatie is een kwestie van overeenkomsten!

Wij nodigen u uit om een nieuwe manier van daten te ontdekken.

Meetic, de nummer 1 op het gebied van online daten in Europa, heeft het vertrouwen gekregen van miljoenen singles door een datingsite aan te bieden van hoogstaande kwaliteit, die veilig en betrouwbaar is. Meetic innoveert en heeft Lexamore gecreëerd. Dankzij deze nieuwe dienst stellen wij u alleen de singles voor met wie u overeenkomsten hebt.

Op basis van uw antwoorden op de persoonlijkheidstest bepalen wij uw Match Factor met de andere singles. Wij stellen u alleen singles voor die echt bij u passen. Met Lexamore, hoeft u alleen maar een zoekopdracht in te geven: u ontvangt dan de profielen van de mensen met dezelfde voorkeuren en visie op het leven als u.

Persoonlijkheidstest

Aan de basis van Lexamore ligt de exclusieve persoonlijkheidstest, die is gebaseerd op het resultaat van psychologisch en gedragsonderzoek.

Uw anonimiteit

Op Lexamore is uw foto niet zichtbaar voor andere singles, tenzij u dat zelf wilt. U kiest zelf aan wie u uw foto toont.

Datingtips en begeleiding

Wij helpen u bij uw zoektocht door middel van succesverhalen en analyses. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over het gebruik van de website. Ook geven zij u tips over online daten.

Ontmoet de singles die
echt bij u passen

  • Doe gratis onze persoonlijkheidstest
  • Bekijk UW matches
  • Neem contact op

Online help

Alle antwoorden
op uw vragen: